maansiirto ja maa-ainekset

Monenlaiseen rakentamiseen ja kunnostamiseen – esimerkiksi täyttämiseen ja tasoittamiseen – tarvitaan maansiirron palveluita sekä laadukasta, tarkoitukseensa oikein valittua maa-ainesta. Kuljetusliike J. Valkaman monipuolisiin ja ammattitaitoisiin palveluihin kuuluvat maanajot ja maa-ainesten jalostukset ja kuljetukset Itä-Pirkanmaalla. Meiltä saat laadukkaita maa-aineksia, kuten soraa, mursketta, hiekkaa ja multaa. Meiltä hoituu myös soran seulonta ja murskeen katkaisu tarvittaessa. 

Kuljetusliike J.Valkaman palveluihin kuuluu lisäksi maanrakennus ja kaivinkoneurakointi, joita toteutamme jo 30 vuoden työkokemuksella. Palvelemme joustavasti yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä sekä kuntia.

Maansiirto ja maa-ainekset hoituvat meiltä alueella Orivesi, Jämsä, Kuhmoinen, Kangasala, Pälkäne, Padasjoki, Tampere, Valkeakoski, Hämeenlinna ja lähialueet..

PYYDÄ TARJOUS >>

Saastuneiden maa-ainesten kuljetukset

Olemme erikoistuneet saastuneiden maa-ainesten kuljetuksiin. Hoidamme puolestasi muun muassa purettujen tonttien, kuten bensa-asemien, saastuneen maa-aineksen keräyksen ja kuljetuksen.

Työkohteissamme keräämme kyytiin pilaantuneen maa-aineksen erikoiskuljetusta ja jälkikäsittelyä varten. Lisäksi hoidamme lopullisen poiskuljetuksen. Meiltä sujuvat pitkätkin kuljetusvälit joustavasti ja nopeallakin aikataululla.

Meillä on laaja-alainen osaaminen saastuneiden maa-ainesten kuljetusten ja käsittelyiden ekologisesta toteuttamisesta. Kaikissa töissämme panostamme mahdollisimman ympäristöystävälliseen työskentelytapaan.

pyydä tarjous >>

Maa-ainekset

Sora

Sora soveltuu hyvin rakennuksille, esimerkiksi salaojituksiin ja teiden rakennekerroksiin. Sitä hyödynnetään myös teiden pintamateriaalina, sillä routa ei vahingoita soraa.

Meiltä saat laadukasta soraa suoraan pihamaallesi / rakennustyömaallesi!

ota yhteyttä >>

murske

Mursketta hyödynnetään muun muassa tasauksiin, pohjiin ja teiden kunnossapitoon hyvän kantavuutensa vuoksi. Autamme tarvittaessa murskeen sopivan raekoon valinnassa.

Meillä on pitkä kokemus erilaisista maa-aineksista ja niiden käytöstä eri tarkoituksiin, autamme sinua mielellämme.

pyydä tarjous >>

Hiekka

Hiekkaa käytetään pääsääntöisesti täyttötarkoituksiin niin pihoilla, teillä kuin  rakennuskohteissakin. Meiltä saat niin nurmikon ilmaukseen kuin muuraukseenkin sopivaa, oikean raekoon hiekkaa juuri haluamasi määrän suoraan oikeaan paikkaan kuljetettuna.

ota yhteyttä >>

Multa

Saat kauttamme myös multaa, jota käytetään esimerkiksi maanparannukseen tai ravitsemaan pihasi nurmikkoa ja kasvimaata. Toimittamamme multa on korkealaatuista ja sisältää tärkeitä kasvua tukevia ainesosia.

pyydä tarjous >>

MAANSIIRTO JA MAA-AINESTEN TOIMITUS ITÄ-PIRKANMAA

Kuljetusliike J. Valkama on maansiirron ammattilainen. Meiltä hoituu käden käänteessä niin pilantuneen maan siirto ja käsittely kuin soran, mullan, murskeen ja hiekan toimitukset suoraan tarvitsemaasi paikkaan alueella Orivesi, Jämsä, Kuhmoinen, Kangasala, Pälkäne, Padasjoki, Tampere, Valkeakoski, Hämeenlinna ja lähialueet.