MAANRAKENNUS- JA KAIVUUTYÖT

Kuljetusliike J. Valkama on toteuttanut monipuolisesti maanrakennusta ja kaivinkoneurakointeja jo  30 toimintavuotensa ajan Itä-Pirkanmaalla. Meiltä saat kaikenlaiset maanrakennuksen urakat sujuvalla työotteella toteutettuina aina sovitussa aikataulussa.

Maanrakennus ja kaivinkoneurakointi voidaan toteuttaa ainakin alueella Orivesi, Jämsä, Kuhmoinen, Kangasala, Pälkäne, Padasjoki, Tampere, Valkeakoski, Hämeenlinna ja lähialueet..

PALVELUITAMME ovat mm.

PYYDÄ TARJOUS >>

Tienpohjat ja teiden peruskorjaukset

Tienpohja on aina syytä tehdä huolellisesti ja ammattitaitoisesti, jotta ne kantavat ja säilyvät  mahdollisimman pitkään. Teiden tulee olla sekä kestäviä, että turvallisia käyttää kaikkina vuodenaikoina, myös talvella.

Kuljetusliike J. Valkama rakentaa uudet piha- ja metsätiet sekä tekee myös teiden peruskorjausta kymmenien vuosien ammattitaidolla. 

pyydä tarjous >>

Perustukset ja talonpohjat

Suunnitelmallisesti ja tarkasti tehdyt talon pohjatyöt sekä perustukset ovat palvelus rakennukselle ja sen asukkaille. Huolimattomasti tehtyjen perustuksien ja pohjatöiden korjailu jälkeenpäin on usein mahdotonta.

Suosittelemme panostamaan talon perustuksiin. Perustustyöt kannattaa tilata kokeneelta ammattilaiselta. Näin varmistat kestävän ja vahvan pohjan rakennettavaan taloon. 

ota yhteyttä >>

Ojitukset ja salaojat

Teemme ojituksia tarkasti myös rakennusten läheisyyteen. Talon vierustan salaojitus suojelee talon rakenteita vedeltä ja estää roudan aiheuttamia tuhoja.

Meillä on vuosikymmenten kokemus onnistuneiden ojitusten ja salaojien tekemisestä mitä erilaisimmissa kohteissa. Kerro meille lisää kohteestasi, niin katsotaan yhdessä, miten voimme sinua auttaa.

pyydä tarjous >>

Jätevesijärjestelmät

Ovatko kohteesi jätevesijärjestelmät kunnossa? Meiltä löytyy apu tähänkin, sillä yrityksemme on erikoistunut jätevesijärjestelmien rakentamiseen.

Perehdymme aina huolellisesti työkohteisiimme ja etenemme suunnitelmallisesti urakan alusta loppuun oman kaluston voimin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin, miten voisimme auttaa sinua.

ota yhteyttä >>

Lumiurakoinnit

Talvisin hoidamme lumitöitä ja -urakointeja Itä-Pirkanmaalla. Suoritamme kalustollamme lumityöt kätevästi tarvittaessa niin yksityisiltä teiltä ja piha-alueilta kuin isommiltakin kiinteistöiltä ja yrityspihoilta. Lisäksi toimimme Destian aliurakoitsijana.

Kerro aurauksen / lumitöiden  tarpeestasi, niin teemme kilpailukykyisen tarjouksen!

pyydä tarjous >>

MAANRAKENNUS JA KAIVUUTYÖT ITÄ-PIRKANMAA

Kuljetusliike J. Valkama on maanrakennuksen asiantuntija Itä-Pirkanmaalla. Teemme monipuolisesti maanrakennusta ja kaivinkoneurakointeja aina teiden perustamisesta jätevesijärjestelmän rakentamiseen. Lumityötkin hoituvat käden käänteessä alueella Orivesi, Jämsä, Kuhmoinen, Kangasala, Pälkäne, Padasjoki, Tampere, Valkeakoski, Hämeenlinna ja lähialueet.