Maanrakennus-Kaivinkoneurakointi

Maanrakennus-Kaivinkoneurakointi

Olemme perehtyneet maanrakentamiseen ja kaivinkoneurakointeihin yli 20 vuoden työhistoriamme aikana monipuolisesti. Haluamme vastata laadukkaasti asiakkaidemme toiveisiin, jonka vuoksi tarjoamme sujuvan toteutuksen aina alusta loppuun sekä käyttöön asti.

Tienpohjat ja teiden peruskorjaukset

Tienpohja on syytä tehtä hyvin, jotta se kantaa ja säilyttää muotonsa mahdollisimman pitkään. Rakennamme uudet piha- ja metsätiet sekä teemme teiden peruskorjaukset vahvalla ammattitaidolla!

Perustukset ja talonpohjat

Suunnitelmallisesti ja huolellisesti suoritetut talon pohjatyöt sekä perustukset ovat palvelus rakennukselle ja sen asukkaille. Huonosti tehtyjen perustuksien ja pohjatöiden korjailu jälkeenpäin on usein mahdotonta, joten laatuun panostaminen alkuvaiheessa on eduksi monessakin suhteessa.

Ojitukset ja salaojat

Teemme ojituksia sekä metsiin että rakennusten läheisyyteen. Talon vierustaan tehtävä salaojitus

suojelee talon rakenteita vedeltä ja estää myös roudasta aiheutuvia tuhoja.

Jätevesijärjestelmät

Onko jätevesijärjestelmäasiat kunnossa? Olemme erikoistuneet jätevesiratkaisujen rakentamiseen. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin!

Metsänparannus ja metsätiet

Hoidamme myös metsiä tekemällä metsäpohjan parannustöitä sekä metsäojituksia. Rakennamme isotkin koneet kestävät metsätiet tehokkaasti.

Lumiurakoinnit

Talvisin teemme lumitöitä ja –urakointeja pääsääntöisesti lähi alueella. Suoritamme kalustollamme lumityöt kätevästi yksityisiltä teiltä ja piha-alueilta.Lisäksi urakoimme Destian aliurakoissa.